Unique Bags & Fashion Accessoires

Unique Bags & Fashion Accessoires

Over Baggy Bash

Geertje

Baggy Bash is een trendy tassen en modeaccessoirelijn die

met veel liefde wordt ontworpen door: Geertje Kessels.

Ze ontdekte haar passie op vroege leeftijd. Toen ze 2 jaar

was begon ze al ijverig met oefenen (zie de foto uit 1986).

Nadat ze haar opleiding Fashion & Design succesvol had

afgerond startte ze medio 2008 met Baggy Bash!

Beschermengeltjes     Beschermengeltjes

Iedereen kan wel een beschermengeltje gebruiken! Baggy Bash is helemaal verliefd op engeltjes en dan met name beschermengeltjes! Vandaar dat deze herhaaldelijk terugkomen in de collectie. Naast mooie tassen waar deze schattige engeltjes op pronken maakt Baggy Bash ook beschermengel-sleutelhangers. Ze zijn in verschillende maten en vormen verkrijgbaar. Deze beschermengeltjes zijn leuk als klein cadeautje voor een verjaardag, geboorte, verhuizing of gewoon lekker voor jezelf! Check snel de collectie voor jou favoriet...!Ontwerpster Geertje

Ontwerpster Geertje

Wie verzint er zoiets leuks en unieks?! Dat is Geertje Kessels! Creatief als ze was zijn alle super leuke producten door haar ontworpen en velen daarvan zelfs handgemaakt. Baggy Bash was haar grote passie en zij was dan ook 3 jaar lang nergens anders mee bezig. In December 2010 werd er bij Geertje, op 26-jarige leeftijd, een kwaadaardige hersentumor geconstateerd. Na 7,5 maand enorm gestreden te hebben is zij, tot ons grote verdriet, op 14 juli 2011 overleden. Geertje was helemaal verliefd op engeltjes en dan met name beschermengeltjes. Tijdens haar ziekte kon zij de ontelbare engeltjes die ze voor anderen gemaakt heeft beter gebruiken dan wie dan ook. Toch bleef zij nog constant bezig met het ontwerpen, maken en geven van beschermengeltjes aan anderen.

Als ode aan Geertje en om deze té schattige engeltjes niet bij jullie weg te houden blijven ze verkrijgbaar op onze website. Zoals Geertje zei ‘Iedereen kan wel een beschermengel gebruiken’.

Uniek     Baggy Bash

Baggy Bash ontwerpt en maakt naast de producten die in een kleine oplage worden geproduceerd ook unieke producten! Van leuke tassen tot sieraden van beschermengeltjes tot hippe sjaals en ga zo maar door.

Get Personal     Baggy Bash

Hou jij ook zo van persoonlijke dingetjes…? Baggy Bash wel! Zoals sleutelhangers en tassenhangers met je eigen naam.  Bestel er eentje in jouw lievelingskleur en hij wordt handgemaakt in de stijl die helemaal bij jou past. Zoiets is natuurlijk ook erg leuk om cadeau te doen aan vrienden of familie. Zo heb je altijd een super uniek cadeau.

Bestel en Verzendinformatie     Baggy Bash

Baggy Bash verzend haar pakketjes met TNT Post. De kosten voor een pakketje tot 10 kg bedragen €6,75 en de kosten voor brievenbuspost zijn €2,50 ongeacht hoeveel producten je besteld. Het is altijd mogelijk om een pakketje verzekerd te laten verzenden. Vermeld dit dan bij “opmerkingen” als je de bestelling plaatst. Zodra het bedrag van de bestelling op de rekening van Baggy Bash is ontvangen wordt het pakketje verzonden. Verzekerd verzenden kan op aanvraag.